Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
I fas med det jag lagar
Jag är en periodare. När det gäller mat, alltså. Jag kan snöa in på någonting ett tag och gärna laga det varje dag. Och på många sätt passar det rätt bra om man jobbar som matskribent. För det blir lätt lite enahanda i köket. Veckorna före påsk var det lamm på längden och tvären. Till våffeldagen var det… förvånande nog våfflor. Semlor. Midsommarkäk. Välj vad du vill – vi följer matåret och lagar efter säsong. Eller rättare sagt – vi lagar lite före säsong och gärna orimligt mycket av det vi lagar. Allt för att provsmaka och välja. 2 april 2013
Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|