Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Räddande rötter

Mulet och regn. Några plusgrader. Påsken är över och all den goda, härligt otraditionella påskmaten är uppäten. Här har jag gått och längtat efter allt som ska gro och växa så vi kan få lite vettiga grönsaker i oss, förstås utan att handla bleka tomater och alldeles för blanka paprikor. Jordärtskockor har vi förstås och vitkål kan man äta, men nog finns det gränser. Så dyker lösningen upp, alldeles sprängfylld av färg - svågerns och svägerskan skickade med en hel säck med betor i olika färger och i enorma storlekar. Vilken tur att man kan räddas på ett så smakfullt sätt! Vad gör man då med massa kilon betor? Jag tror det blir ett kärt problem.

10 april 2012


Hembakat bröd

Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd? Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Surdegsbröd

Finaste limporna Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...