Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!

Blasta på!

Jens Linder är en klok kock som gärna skriver om lite ovanlig mat och ovanliga sätt att använda vanliga råvaror på - precis sånt som jag uppskattar! Den här artikeln om att ta vara på växternas alla delar måste jag bara länka till. Gulbetsblast åt vi senast idag i en paj, toppenbra. Och skulle man inte orka ta vara på allting är komposten en tröst som tar tillvara på näringen och ger den till nästa års växter...

 

Här kommer länken: http://www.dn.se/mat-dryck/reportage/blast--blad

7 augusti 2011


Fisksoppa

Lyxig soppa för många. Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!

Snabba scones

Grahamscones. Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Prenumerera direkt! Gratis!

Frukostbullar

Morotsbullar Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
Under portalen Peppar och salt samlas Magnus Carlstedts uppskattade receptsajter. Webbplatserna når nu en mångmiljonpublik med mer än 100 000 unika besökare i veckan.

Läs mer ...